Selecteer een pagina

WordPress Website laten onderhouden?

Wil je je WordPress website laten onderhouden? Met een WordPress onderhoudspakket hoef je je nergens meer druk om te maken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het bijwerken van plugins, de snelheid van je WordPress website of de beveiliging.

En dat alles vanaf slechts €17,95. Geweldig, toch?

Je WordPress website laten onderhouden in een notendop.

Wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van een WordPress website? Wij vertellen het je graag!

24/7 Monitoring

We houden je website 24/7 nauwlettend in de gaten, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid ervan. Mocht er onverhoopt iets misgaan, ontvangen wij direct een melding en zorgen wij voor een snelle oplossing.

Altijd up-to-date

Wij garanderen dat alle websites up-to-date blijven, omdat het absoluut niet wenselijk is dat ongewenste bezoekers toegang krijgen. Het is van essentieel belang om je WordPress website regelmatig bij te werken en up-to-date te houden.

Veilige back-ups

We zorgen ervoor dat je website goed beveiligd is en altijd up-to-date blijft. Mocht er onverhoopt iets met je website gebeuren, dan hebben we voldoende back-ups beschikbaar als extra veiligheidsmaatregel.

Altijd support

Naast dat wij de website in onderhoud hebben, staan we natuurlijk ook altijd voor je klaar bij vragen of hulp. Onze support heb je!

hoe kan ik mijn wordpress website onderhoud uitbesteden?

Hoe je je WordPress website kan laten onderhouden is relatief simpel.

Hoe je je WordPress website kan laten onderhouden is simpeler dan je denkt; De onderhoudspartij hoeft alleen toegang te hebben tot het dashboard, verder kunnen zij alles.

Wat je ook kunt doen; Laat je WordPress-website professioneel onderhouden door ons! We zorgen ervoor dat je site altijd up-to-date, beveiligd en goed presterend is. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor plugin-updates, monitoring en beveiliging. Ook bieden we uitgebreide ondersteuning voor al je vragen en problemen. Kies voor gemoedsrust en optimaliseer je online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel WordPress onderhoud.

website laten onderhouden
WordPress website onderhoud laten doen

ToCH je WordPress website laten onderhouden?

Wat er gebeurt als je je WordPress website laat onderhouden;

Benieuwd wat er eigenlijk allemaal gebeurt tijdens het onderhoud van je WordPress website? Wij hebben het hieronder beschreven. Er worden namelijk niet alleen wekelijks updates uitgevoerd, bekijk het zelf!

24/7 Uptime monitoring

Elke dag back-ups van de gehele website

Snelheidschecks

Beveiligingschecks

Extra premium plugins (t.w.v. €450!)

Al vanaf €17,95 p/m
Professionele WordPress website laten onderhouden.

Hiervoor raden wij Bink Online aan, klik hieronder op de knop om contact op te nemen.